Φωτια Καρυστοσ / Σβήνει η φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κατεστραμμένα τα ... - Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα.

Φωτια Καρυστοσ / Σβήνει η φωτιά στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Κατεστραμμένα τα ... - Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα.. Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Ιουνίου 27, 2019 καρυστοσ , νεα , slider edit. Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια.

Εκτός ελέγχου η μεγάλη φωτιά στην εύβοια με αποτέλεσμα να δοθεί εντολή εκκένωσης οικισμού της καρύστου. Στη φωτιά στην κάρυστο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο νέος περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας φάνης σπανός. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα.

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Κάρυστο | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr
Ξέσπασε πυρκαγιά στην Κάρυστο | ΕΛΛΑΔΑ | thepressroom.gr from www.thepressroom.gr
Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, λέει ο δήμαρχος καρύστου. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Στη φωτιά στην κάρυστο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο νέος περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας φάνης σπανός.

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια.

Ιουνίου 27, 2019 καρυστοσ , νεα , slider edit. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην κάρυστο. Ο ρεπόρτερ ενώ βρισκόταν στον αέρα και μετέφερε τα νεότερα από τη φωτιά δέχθηκε μια μεγάλη ποσότητα νερού από καναντέρ που έκανε τη ρίψη. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Στη φωτιά στην κάρυστο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο νέος περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας φάνης σπανός. Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Κλειστοί δρόμοι για 2 ημέρες στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια. Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά!

Σκληρή μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες, στην περιοχή κατσαρώνι στην κάρυστο. Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην κάρυστο. Κλειστοί δρόμοι για 2 ημέρες στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια καρυστοσ από το φωτιά κάρυστος:

Κάρυστος: Μεγάλη φωτιά δίπλα σε ανεμογεννήτριες - Στο ...
Κάρυστος: Μεγάλη φωτιά δίπλα σε ανεμογεννήτριες - Στο ... from 1.bp.blogspot.com
Η φωτιά στα βίλια καίει για τέταρτη συνεχόμενη μέρα, ενώ οι άνεμοι που έχουν ενισχυθεί την στρέφουν προς τα μέγαρα. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Εγκαινιάστηκε ο αξονικός τομογράφος και αναφέρθηκε. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα κοσκίνων στην εύβοια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ενώ συνεχιζόταν η μάχη με τη φωτιά στα βίλια, άνοιγε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους και ο πρωθυπουργός έδινε το πράσινο φως για το σχέδιο ανασυγκρότησης της εύβοιας. Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην κάρυστο.

Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια καρυστοσ από το φωτιά κάρυστος:

Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Ακόμη μία φωτιά ξέσπασε στη νότια εύβοια. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα. Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα. Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Στη φωτιά στην κάρυστο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο νέος περιφερειάρχης στερεάς ελλάδας φάνης σπανός. Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο. Η φωτιά θα σταματήσει όταν φτάσει στη θάλασσα. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στο κατσαρώνι καρύστου. Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά!

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στο θύμι καρύστου. Η πυρκαγιά είναι πολύ μεγάλη και υπάρχουν ισχυροί άνεμοι, λέει ο δήμαρχος καρύστου. Εγκαινιάστηκε ο αξονικός τομογράφος και αναφέρθηκε. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα κοσκίνων στην εύβοια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Κλειστοί δρόμοι για 2 ημέρες στο κέντρο της θεσσαλονίκης.

Εύβοια: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Κάρυστο - Συνεχίζουν ...
Εύβοια: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Κάρυστο - Συνεχίζουν ... from thecaller.gr
Φωτιά ξέσπασε, νωρίς το μεσημέρι της πέμπτης κοντά στο κατσαρώνι. Καίει δασική έκταση στο θύμι καρύστου. Κλειστοί δρόμοι για 2 ημέρες στο κέντρο της θεσσαλονίκης. Τελευταία παλαιότερα περισσότερες προβολές θετικοί ψήφοι. Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! «για όλη την φωτιά εδώ φταίει το δασαρχείο. Σημειώνεται ότι το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στο σημείο.

Οι δυνάμεις ενισχύθηκαν και αυτή την ώρα επιχειρούν 57 πυροσβέστες με 20 οχήματα.

Φωτιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε αγροτοδασική έκταση στο μετόχι καρύστου στην εύβοια. Τι ανακοίνωσε η πυροσβεστική για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε απόψε στην περιοχή. Φωτιά ξέσπασε στην κοινότητα κοσκίνων στην εύβοια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Επιθέσεις φωτιά στην τούμπα, φορτσάρει η γαλατά! Ήταν επικίνδυνη αλλά έχει τεθεί υπό λέκκας σε σκαϊ για φωτιά στα βίλια: Η φωτιά στα βίλια είναι σε εξέλιξη για τέταρτη μέρα, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά πέντε οικισμοί. Ενώ συνεχιζόταν η μάχη με τη φωτιά στα βίλια, άνοιγε η πλατφόρμα για τους πυρόπληκτους και ο πρωθυπουργός έδινε το πράσινο φως για το σχέδιο ανασυγκρότησης της εύβοιας. Σπανός παρακολούθησε από κοντά τις ενέργειες της πυροσβεστικής. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι. Σκληρή μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβέστες, στην περιοχή κατσαρώνι στην κάρυστο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για φωτια καρυστοσ από το φωτιά κάρυστος: Εγκαινιάστηκε ο αξονικός τομογράφος και αναφέρθηκε. Σε εξέλιξη παραμένει το μεσημέρι της πέμπτης (27/06) η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα.